Here I AMsterdam!

Here I AMsterdam!

Hogyan tovább? - az utolsó poszt

2017. július 08. - dianaams

Mivel néhány hét múlva hazatérek és elérhetőbb közelségbe kerülök hozzátok újra, azt gondolom értelmét veszti a Here I AMsterdam! blogom. Amennyiben élveztétek az írásaimat, ne aggódjatok, egy új fejezet kezdődik, ahol folytatni fogom a blogolást, de immár kissé más témában, szélesebb közönségnek és változatosabb eszköztárral fűszerezve. Köszönöm, hogy velem tartottatok ezen a csodálatos utazáson!

img_0809.JPG

Még várom a szakdolgozatom eredményét, amely jövő héten fog feltehetőleg megérkezni, így hivatalosan nem tekinthetem lezártnak az itteni tanulmányaim, de azért mégis. Sajnos a betervezett lazítás és utazgatás elmarad, mert megkért a főnököm, hogy egészen a hazautazásom napjáig, sőt még egy kicsit otthonról is segítsek be a jelenlegi munkahelyemen, az egyetemen a hallgatók felvételét menedzselő irodában. Emiatt ebben a hónapban teljes munkaidőben dolgozom, amivel eddigi életem legmagasabb fizetését sikerül majd megszereznem.Te jó ég, ha bele gondolok, hogy otthon ezért 4 hónapot dolgoztam akkor már diplomásan... Persze, nem szabad összehasonlítani, hiszen az itteni életszínvonal és megélhetési körülmények másak, de a négyszeres szorzó akkor is iszonyat magas, különösen hogy nem is szakmabeli állásom van, bár mindenki egyetemet végzett közülünk. Célom, hogy otthon is képes legyek egy ilyen szintet elérni minél hamarabb.

Mivel tudom, nem sokára búcsúznom kell, kicsit szomorúan, kicsit pedig hálásan járom a jelenlegi otthonom, Amszterdam utcáit, és látogatom meg a kedvenc helyeimet még egyszer utoljára a bicómmal, amitől hamarosan meg kell válnom. Turistaként már egészen más lesz az élmény, mindenesetre szeretnék évente egyszer egy hosszú hétvégére visszatérni. Sajnos én nehezen búcsúzom mindentől, ami meghatározó része volt az addigi életemnek, és őszintén mondhatom, ez az új élet, ami végül csak egy fejezet lett, a lehető legjobb dolog, ami valaha történhetett velem. Nem csak rengeteg élményt és tapasztalatot szerezhettem, mindamellett, hogy új kapcsolatokkal gazdagított, hanem a gondolkodásomban való hatalmas változást is tapasztalom, amit szeretnék majd otthon kamatoztatni. És persze, ahogy ti is időnként olvashattatok róla, életem egyik legfontosabb személyét is ennek a kalandnak köszönhetem. Biztos vagyok benne, hogy az eddigi legemlékezetesebb éven vagyok túl, és minden egyes áldozat és befektetés értelmet nyert. 

Most azonban azon munkálkodom, és már készítem a terveket, hogy hogyan tehetem a következő évem is emlékezetessé, hogyan fogja a következő küzdési időszak meghozni a jövőbeni gyümölcsét. Ezt most nem csupán a munkára, hanem a magánéletemre, a boldogságunkra is értem. Hiszen feltételezem, ti is sejtitek, hogy hazaköltözésem mögött nem csupán a céljaim beteljesülése, hanem a boldogságom, a szeretteim közelsége is szerepet játszott. Szeretném magam és megszerzett tudásom kipróbálni kötelékek nélkül, így azt tervezem, hogy az első néhány hónapban szabadúszóként tevékenykedem majd, vállalkozások felfuttatásával, stratégiai és marketing szemléletű szakmai tanácsadással és tartalomkészítési munkával szeretnék foglalkozni. Első tesztalanyom mindenképp a párom illetve a saját, vagy úgy is mondhatjuk, hogy közös vállalkozásunk lesz, ezúton is köszönöm a belém vetett bizalmat. Ha ismertek olyat, akinek szüksége lehet ilyen jellegű számlaképes munkaerőre, kérlek, vegyétek fel velem a kapcsolatot bármilyen fórumon. Folytatás következik az új blogomon!

Még egyszer köszönöm, hogy részesei voltatok ennek a csodálatos utazásnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://dianaams.blog.hu/api/trackback/id/tr9312646589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása